beats by dre cheap

Posušje

The image “http://www.pliga.ba/logos/posusje.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.Puno ime: Nogometni Klub Posušje
Nadimak navijača: Poskoci
Osnovan: 1950
Stadion: Mokri Dolac
Grad : Posusje

Klub je osnovan 1950. godine pod imenom NK Zidar. Natjecao se u Podrucnoj ligi Hercegovine. Jedno razdoblje klub je nosio ime NK Mladost. Otvaranjem rudnika boksita na podrucju opcine Posušje , to poduzece postaje glavni sponzor kluba, te od 1963. godine nosi ime NK Boksit. To ime ce zadržati sve do pocetka rata na prostorima BiH.

NK Boksit se natjecao dugi niz u Hercegovackoj zoni, koja je tada po rangu bila treca liga. Organizacijom poratnog natjecanja na podrucju Herceg Bosne, klub se ukljucuje pod imenom NK Posušje. Kasnijom reorganizacijom natjecanja na ovim prostorima , a zahvaljujuci dobrim rezultatima, klub se natjece u najvišem stupnju natjecanja Herceg Bosne. U sezoni 1998/99, osvojio je 1. mjesto i izborio sudjelovanje u kvalifikacijan za prvaka Bosne i Hercegovine, pod pokroviteljstvom UEFA-e, koje se nažalost nisu odigrale. Titulu prvaka ponovno su osvojili sljedece godine u sezoni 1999/2000, i tako proslavili veliki ljubilej 50. obljetnice postojanja, a ujedno i plasman u Premjer ligu Bosne i Hercegovine.

Slobodno upadajte na blog o Premier Ligi
http://sveobosanskojligi1.blogger.ba
27/09/2007 19:41